Te INSPIRAM sa lupti pentru visurile tale.

Cati bani vrei sa faci?

Published on April 27th, 2011 by

Tu cati bani castigi pe luna? 500 eur? 1000 ? 5000? 50,000? Te intereseaza cat castigi? Pe unii din oameni chiar nu ii intereseaza cat castiga (cel putin asa zic ei). Altii sunt focusati foarte mult pe cifre, pe crestere.

Am observat ca majoritatea oamenilor gandesc liniar, la scara mica. Si daca pleaca de la zero, visul lor este zero + 50% din zero, adica tot pe acolo.

Si cand vad pe cineva care castiga cu mult mai mult decat spera ei, gasesc instant explicatia: “Fura” sau “e patron” sau “sigur e ceva dubios”. Sau, cum zicea o cunostinta de-a mea la un moment dat: “Este imoral sa castigi mai mult de 1000 de eur pe luna” Hahahahaha.

Creierul uman are tendinta sa compare lucrurile in functie de cea ce stie. Si daca tot ce stie este universul lui limitat, atunci este foarte greu sa iesi din zona aia. De aceea toti zic “Think big”. Pentru ca daca nu gandesti la scara mare, o sa ai sanse maxime sa ramai la nivelul actual. Si poate ti-ar place sa te dezvolti.

Ce este de retinut este ca de tine depinde cati bani faci. Nu de seful tau. Nu de departamentul de HR. Nu de altcineva. De tine. Vrei mai mult? Du-te si obtine.

Vrei sa castigi 10,000 eur? Go for it. Vrei sa devii milionar? Sa iti zic un secret. Nu o sa ajungi niciodata un milionar cinstit daca esti angajat. Asta e. Puneti-va mintea la contributie si incepe sa muncesti, sa pui caramida peste caramida pentru viitorul tau.

Nu mai pierde vremea. Munceste pentru tine, pentru viitorul tau. Gandeste. Intreaba. Pune-ti mintea la contributie. Fii ambitios si o sa reusesti.

Ti-a placut? Citeste si:


Iti place pagina? Click aici sa ii dai SHARE!

Taguri:, , , , ,

Comments Closed

Comments

  1. Posted by vranceanu sorin on August 22nd, 2014, 00:43

    vreau si eu sa pot castiga

Parteneri inspirationali

(afisati aleator)

Editura Arthur

Stiinta si Tehnica

Gadgetway


eMag


Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale


Editura Corint
Farmaciile Richter


Humanitas Junior


Astroclubul Bucuresti


Bucharest Science Festival

OMV PetromȚi-ai făcut cont pe Kidibot?