0
(0)

Raspunsul corect: NIMIC! (mai ales daca nu inspiri incredere ca poti sa o duci pana la capat)

Am intalnit nenumarati oameni care cred ca daca au o idee de afaceri, ideea in sine este suficienta cat sa o poata monetiza. Eronat. La inceput, chiar si eu faceam parte dintre ei. Si partea interesanta era ca mi se parea extrem de logic: toata lumea spune ca informatia inseamna putere. Deci, daca visez ceva noaptea, pot sa ii vand ideea cuiva care m-ar acoperi cu bani pentru genialitatea mintii mele. 🙂 Dupa ce mi-am furat-o de cateva ori, am invatat ca nu e ca in filme.

Ideea in sine fara implementare nu inseamna NIMIC. Poti sa fi cel mai plin de idei om din parcare, dar daca nu poti sa o si implementezi, atunci degeaba. Si noua asta ne lipseste. Implementarea. Ca de dat din gura suntem experti.

Asa ca, daca ai o super idee de afaceri, implementeaz-o, obtine un mic istoric la ea, dupa care vinde-o. Deja va avea un “cheag”, deja investitorul va beneficia de un momentum. Pune cat mai multa carne pe idee, astfel incat sa fie cat mai palpabila. Incasarile sunt palpabile. Clientii sunt palpabili. Feedbackul oamenilor este palpabil. O idee, nu prea 🙂 Bafta!

Asta este experienta mea personala, combinata cu a altor oameni mai destepti decat mine, cu care am vorbit de-a lungul anilor. Daca doriti mai multe informatii pe aceasta tema, va invit sa va documentati (sunt o gramada de carti pe aceasta tema + sa vorbiti cu “potentiali clienti”.)

 

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?