Te INSPIRAM sa lupti pentru visurile tale.

Accelerare succesului prin sindicalizare

Published on June 29th, 2010 by

Un avantaj al conceptului StartEvo este data de cresterea succesului indivizilor prin unirea lor. Adica asa numita sindicalizare.

Sa exemplific.

Se da IMM-ul A si IMM-ul B, care se lupta cu prostiile pe care le fac guvernantii nostrii, cu criza, cu disperarea din piata. Si A si B au probleme. Si A si B au modele de business complementare.

Prin sindicalizare, cand A se duce la un potential client, ii spune acestuia ca daca are nevoie si de serviciile oferite de B, el poate sa ii garanteze pentru bonitatea acestuia. La fel, si B prezinta serviciile lui A pe oriunde se duce.

In acest fel, cele 2 entitati colaboreaza sa evolueze accelerat si sa isi creasca baza de clienti si relatii, pentru un success mai rapid.:)

Un exemplu de sindicalizare si maximizare a incasarilor sunt holdingurile, trusturile sau chiar agentiile de publicitate. De exemplu, agentiile de publicitate, McCann, Ogilvy, etc cand se duc la client, se duc cu grupul: creatia, strategia, media, interactivul, pr-ul… Si iau tot bugetul de marketing al clientului. Mult mai eficient sa tii tu toti banii, decat sa te lupti pe doar un front mic.

Intra si tu in StartEvo.

Ti-a placut? Citeste si:


Iti place pagina? Click aici sa ii dai SHARE!

Taguri:, , ,

Comments Closed

Comments are closed.

Parteneri inspirationali

(afisati aleator)

Gadgetway


Astroclubul Bucuresti

Editura Corint

Stiinta si Tehnica


Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale


Farmaciile Richter


eMag


OMV Petrom

Bucharest Science Festival


Editura Arthur
Humanitas JuniorȚi-ai făcut cont pe Kidibot?