0
(0)

Un avantaj al conceptului StartEvo este data de cresterea succesului indivizilor prin unirea lor. Adica asa numita sindicalizare.

Sa exemplific.

Se da IMM-ul A si IMM-ul B, care se lupta cu prostiile pe care le fac guvernantii nostrii, cu criza, cu disperarea din piata. Si A si B au probleme. Si A si B au modele de business complementare.

Prin sindicalizare, cand A se duce la un potential client, ii spune acestuia ca daca are nevoie si de serviciile oferite de B, el poate sa ii garanteze pentru bonitatea acestuia. La fel, si B prezinta serviciile lui A pe oriunde se duce.

In acest fel, cele 2 entitati colaboreaza sa evolueze accelerat si sa isi creasca baza de clienti si relatii, pentru un success mai rapid.:)

Un exemplu de sindicalizare si maximizare a incasarilor sunt holdingurile, trusturile sau chiar agentiile de publicitate. De exemplu, agentiile de publicitate, McCann, Ogilvy, etc cand se duc la client, se duc cu grupul: creatia, strategia, media, interactivul, pr-ul… Si iau tot bugetul de marketing al clientului. Mult mai eficient sa tii tu toti banii, decat sa te lupti pe doar un front mic.

Intra si tu in StartEvo.

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 0 / 5. Numar voturi: 0

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Avem o rugaminte la tine: poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review:). Multumim anticipat.

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?