Te INSPIRAM sa lupti pentru visurile tale.

100,000+ referinte pe Internet despre Iulian Craciun in ultimele 3 zile. Multumim

Published on May 30th, 2011 by

Iulian Craciun invingatorVa multumim pentru sprijinul FANTASTIC pe care ni l-ati dat cu aceasta ocazie nefericita. Povestea si apelul lui Iulian Craciun a fost preluat de enorm de multi oameni. Care au comentat, au dat mai departe, au facut presiuni, au ajutat cu sfaturi si informatii.

Iulian este un luptator. Viata l-a fortat sa fie asa. Dar este mandru ca a avut alaturi de el in aceasta actiune de gasire a celui vinovat alte multe mii de oameni! Suntem mandri ca societatea civila romaneasca s-a mobilizat si a facut posibila gasirea unui “om” care te loveste si te lasa acolo.

Social Media si media clasic a facut diferenta. Se vede ca noi romanii ne putem uni daca vrem. Daca sunt scopuri comune, intotdeauna gasim resurse, intotdeauna se poate! Facebook, twitter, blogurile, oamenii simpli, etc – toti au contribuit la promovarea acestei miscari impotriva nesimteniei.

Ce este interesant este ca Iulian a fondat si miscarea “Romane, fii mai neamt” acum cativa ani de zile, care are peste 400 de bloggeri sustinatori. Tocmai el, care propovaduia verticalitatea si bunul simt, tocmai el a trebuit sa sufere pe pielea lui din nou aceste metehne. E ironic. Dar demonstreaza inca o data justetea demersurilor lui. Lucrurile trebuie sa se imbunatateasca in aceasta tara si daca noi putem sa ajutam oricat de putin, cu atat mai bine.

In total, in ultimele zile au aparut pe Internet peste 100,000 (o suta de mii) de referinte la numele lui. Este ENORM. Si am aflat ca autoritatile (carora le multumim si pe aceasta cale) au avut o siguranta mai mare sa instrumenteze cazul. La televiziuni Iulian a fost prima sau a doua stire: protv, antena 1, antena 3, realitatea (prima televiziune care a difuzat stirea, multumim), etc, etc, etc; a fost pe prima pagina la jurnalul, evenimentul,  pana la cancan si libertatea si pana la bloguri mari si mici. Iulian a putut sa isi spuna povestea peste tot.

Doar pe twitter au fost peste 100 de retweeturi ale liderilor de opinie online cand s-a dat apelul la gasirea autorului! A fost WOW.

Acum Iulian este inca in refacere, o sa mai aiba nevoie de ingrijiri medicale cateva zile, dar este un luptator si speram eventual sa fie bine, si sa poata sa vada cu amandoi ochii din nou, sa poate sa manance mancare solida si sa isi revina fizic dupa soc. O sa va tinem la curent cu evolutia lui.

Va multumim din suflet tuturor!

Echipa StartEvo

Ti-a placut? Citeste si:


Iti place pagina? Click aici sa ii dai SHARE!

Taguri:, , , ,

Comments Closed

Comments

  1. Posted by Ella on June 22nd, 2011, 16:00

    In ziua cand am vazut la PROTV stirea am avut o senzatie de revolta,apoi am citit povestea vietii lui Iulian in Formula AS si am avut sentimentul de admiratie pentru un OM care a luptat cu viatza si a rezistat tuturor incercarilor.A reusit tot ce si-a propus,a luptat pentru tot ce a obtinut si nu pot sa-i spun decat un” FELICITARI “din toata inima.Asa cum o spune si in interviu DUMNEZEU IL IUBESTE si il iubesc si oamenii pe care i-a avut alaturi mereu,generatii intregi de copii,colegi,prieteni.Si eu am in lista mea de prieteni o persoana aflata in situatia lui si ea este o luptatoare pe care o indemn mereu sa lupte,sa-si doreasca mai mult dela viatza si sper sa reuseasca asa cum a reusit Iulian.
    Admiratia mea pentru toti care au fost alaturi de el si mai ales pentru sotia lui.
    SUCCES IULIAN
    Cu admiratie G.D

Parteneri inspirationali

(afisati aleator)

Farmaciile Richter


Humanitas Junior


OMV Petrom
Gadgetway


Bucharest Science Festival


Stiinta si Tehnica


Editura Arthur


Astroclubul Bucuresti


Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale


eMagEditura CorintȚi-ai făcut cont pe Kidibot?