4.5
(2)

In clasele 1-8, la Ploiesti, eram cel mai slab la sport. De departe.

– Cand se alegeau echipele de fotbal, eu eram ultimul ales.
– Cand alergam de rezistenta in jurul scolii, imi dadeam sufletul si deabea ajungeam.
– La viteza eram primul de la coada.
– Muschi – lipsa.

Bine ca ma ducea capul cat de cat si eram printre cei mai buni la invatatura. Tocilar prin definitie, ce sa mai…

Totodata, am avut noroc de cel mai tare profesor de sport din lume. Nae (Domn profesor Danieleanu). The best! Acum il apreciez, dar atunci eram terorizat de el. Ne forta pe noi, prichindeii, ca pe trupele anti-tero: alergare prin zapada, flotari, abdomene, spirit concurential.

Dupa ce am ajuns la liceu, mi-am dat seama ca eram brusc printre cei mai bine pregatiti fizic: abdomene, rezistenta, orice. Eram calit! In plus eram dezgustat de cei care faceau rost de adeverinte sa stea pe banca. Mi se impregnase o mentalitate de luptator, fara ca eu sa imi dau seama.

Acum, dupa ani de zile, imi place sa fac jogging, cate o ora-doua. Imi place sa inot kilometrii odata. In ultimele 12 luni am inotat echivalent distanta Bucuresti – Brasov!

Din copilul plapand, care ura sportul din strafundurile fiintei lui, am ajuns un om (cu burta, ce-i drept:)) care apreciaza enorm miscarea si depasirea propriilor limite. Am ajuns un invingator asupra mea.

Acum cativa ani de zile, cand faceam jogging prin Bucuresti, eram aproape singurul fraier care alerga. Cainii se luau dupa mine (inca sa iau). Oamenii idioti radeau de mine si ziceau: 1-2, 1-2, 1-2, hahahaha. Mentalitatea era una PROASTA.

Acum cand alerg, vad cum de la zi la zi apar mai multi oameni care vor sa se mentina in forma si alearga odata cu mine. Si sunt fericit. De ce?

Pentru ca este un exemplu ca lucrurile, oricat de nasoale ar fi, se modifica in bine. Oamenii se schimba. Idiotii mor, emigreaza sau se mai desteapta. Oamenii se POT schimba. E greu, dureaza, dar se schimba. Mentalitatile usor, usor se schimba.

Asa ca, cei care nu mai aveti speranta, nu disperati. Insistati, persistati si la un moment dat o sa aveti o surpriza placuta ca sa nu vi se mai zica de la cei de pe margine 1-2, 1-2, 1-2 🙂 Fuck them anyway!

 

Ti-a placut?

Da click pe o stea sa votezi!

Rating mediu 4.5 / 5. Numar voturi: 2

Nu exista voturi pana acum! Fii tu primul. 🙂

Intrucat ai considerat acest articol bun...

Poti sa ne dai si un scurt review pe Google aici? https://g.page/r/CYQak7qPsZsYEAI/review 🙂

Ne pare rau ca acest articol nu a fost util pentru tine

Ajuta-ne sa ne imbunatatim

Cum putem sa devenim mai buni?