FAQ Top Romani Inspirationali StartEvo

Cum poate cineva sa apara in Topul Romanilor Inspirationali StartEvo?
R: Ca cineva sa apara in top trebuie sa fie votat de macar un singur prieten ca fiind inspirational.

Ce se intampla daca o persoana care ma inspira nu este pe facebook?
R: Ghinion. Nu apare in top. Acum sunt aprox 5 milioane de romani pe facebook, din aprox 20 milioane totali si aprox 10 milioane cu acces la net. Incercam sa ne descurcam cu ce avem.

Ce fac daca vreau sa votez o persoana care nu mai este printre noi, dar care ma inspira. De ex, eminescu, labis, traian vuia, etc…?
R: Acest TOP se adreseaza  in special romanilor normali, obisnuiti. Ideal ar fi ca fiecare din noi sa avem prieteni care sa ne inspire. Vrem sa ii descoperim pe acestia.

Aplicatia nu ma lasa sa votez. De ce?
R: Nu lasam sa voteze conturi care nu au activitate sau care au fost facute recent. Este o modalitate de a micsora frauda si a creste relevanta. Deasemenea nu lasam persoane care nu au treaba cu Romania sa voteze si sa fie votati. Pana la urma este Topul Romanilor.

As vrea sa votez pe cineva care nu este in cercul meu de prieteni pe facebook. Cum pot sa o fac?
R: Daca nu esti prieten cu respectivul, nu poti. Ne intereseaza sa iti spui parerea despre prietenii tai existenti, care din ei te inspira. Daca respectivul merita, probabil ca il vor vota prietenii lui. Apropo, dar de ce nu te duci sa te imprietenesti cu el? Atunci te va inspira si mai mult, deca asa, la distanta… nu? 🙂

Mai ai o alta intrebare, la care nu ti-am raspuns? Contacteaza-ne.