Pregătește-ți copilul pentru viitor

În viitor, cine nu știe să folosească tehnologiile de Inteligență Artificială, nu va avea nici o șansă!

Cât timp mai ai până îți poți testa GRATUIT copilul (în mod normal, o testare de acest gen costa 350 lei):

[wpdevart_countdown text_for_day=”Zile” text_for_hour=”Ore” text_for_minut=”Minute” text_for_second=”Seconde” countdown_end_type=”time” font_color=”#000000″ hide_on_mobile=”show” redirect_url=”” end_date=”10-04-2023 23:59″ start_time=”1681115260″ end_time=”0,17,38″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]

Testează-ți Copilul Dacă E Pregătit Pentru AI

Testarea durează 1 oră.
Este GRATUITĂ.
Se desfășoară online, pe Zoom.
Ora se stabilește de comun acord.
Rezultatele le primiți pe email.

Detalii Testare AI

Află mai jos cum se va desfăsura testarea pentru copii pe AI.

Testarea se va da prin joacă

AI-ul este un domeniu hiper-nou, unde nici 99% dintre adulți nu se descurcă bine. De aceea, ne vom juca cu unelte de AI iar copiii se vor distra copios.

Ce au nevoie

Copii au nevoie de acces la un calculator (desktop sau laptop) cu acces la internet.

Care sunt beneficiile

Veți ști cum stă copilul tău la începutul noii revoluții în AI.

GÂNDURI DESPRE TEST

 

Un test eficient care evaluează cât de pregătiți sunt copiii pentru o lume bazată pe Inteligență Artificială trebuie să includă câteva aspecte cheie. Acestea includ cunoștințe tehnologice de bază, cum ar fi înțelegerea conceptelor de programare și algoritmi, precum și cunoașterea termenilor cheie din domeniul IA.

De asemenea, un test adecvat trebuie să evalueze capacitățile de a rezolva probleme și de a analiza date, deoarece aceste abilități sunt esențiale în domeniul IA.

De asemenea, testul trebuie să acorde atenție abilităților de colaborare și comunicare, deoarece munca în echipă este tot mai importantă în lumea tehnologică și IA.

În plus, trebuie să fie adaptabil la diferite vârste și niveluri de cunoștințe tehnologice și să fie interactiv și distractiv pentru a încuraja copiii să ia parte la procesul de evaluare.

 

Copii testați

%

Câți părinți au apreciat rezultatele testării

%

Câți părinți au recomandat testarea și altora

RAportuL

Raportul în urma testării copiilor pentru pregătirea lor într-o lume bazată pe Inteligența Artificială poate conține următoarele informații:

  • O evaluare generală a pregătirii copiilor pentru o lume bazată pe IA, incluzând o analiză a cunoștințelor și abilităților lor tehnologice de bază.
  • O analiză detaliată a cunoștințelor copiilor privind conceptele de programare și algoritmi, și înțelegerea termenilor cheie din domeniul IA.
  • O evaluare a capacității copiilor de a rezolva probleme și de a analiza date, prin intermediul unor exerciții și teste specifice.
  • O analiză a abilităților de colaborare și comunicare, prin evaluarea modului în care copiii lucrează împreună și interacționează unii cu ceilalți în timpul testului.
  • Un sumar al punctajelor obținute de fiecare copil la fiecare test specific, comparativ cu media generală a celorlalți copii din grupă/școală.
  • O serie de recomandări pentru a îmbunătăți pregătirea copiilor pentru o lume bazată pe IA, care pot fi discutate și puse în aplicare de către părinți și profesori.

Un raport de acest fel este foarte util pentru părinți și profesori, deoarece poate oferi o evaluare obiectivă a cunoștințelor și abilităților tehnologice ale copiilor, precum și recomandări concrete pentru îmbunătățirea acestora.

Hai să-i ajutăm pe copii să se pregătească pentru viitor!

 

COPII ÎNSCRIȘI LA CURSURILE ȘCOLII DE AI

%

RATA DE CONVERSIE MEDIE

{

Învățarea despre uneltele cu Inteligență Artificială poate fi de mare ajutor pentru copii și părinți, întrucât acestea vor fi din ce în ce mai prezente în lumea noastră și în viitorul locurilor de muncă. Cunoașterea uneltelor cu IA va permite copiilor să fie mai bine pregătiți pentru a face față provocărilor viitoare și să-și dezvolte competențele tehnologice esențiale, cum ar fi programarea, analiza datelor și înțelegerea algoritmilor. De asemenea, părinții pot fi mai bine pregătiți pentru a-și ajuta copiii în acest domeniu în continuă dezvoltare și pot fi capabili să ia decizii mai informate legate de utilizarea tehnologiei în viața lor de zi cu zi. Învață despre uneltele cu IA poate fi o experiență educativă interesantă și distractivă, iar cunoștințele dobândite pot deschide noi oportunități în carierele lor viitoare.

Tamim Shaharia

Lead Developer, Focal Inc

Blogul nostru

Vezi lucrurile minunate pe care le facem din 2007.

Bucharest Henge

Bucharest Henge

Bucharest Henge

În jurul solstițiului de vară și al solstițiului de iarnă, din anumite zone ale Bucureștiului, poți surprinde apusuri și răsărituri spectaculoase. Nu sunt necesare aparate profesionale. Chiar și cu un telefon mobil poți avea poze de colecție. De două ori pe an, în 17 aprilie și în 24 august, Soarele apune fix în același loc, […]

The post Bucharest Henge appeared first on Comunitatea Kidiboților.

“Time Management” este de fapt “Pain Management”

“Time Management” este de fapt “Pain Management”

“Time Management” este de fapt “Pain Management”

Te plictisesti? Scoti telefonul si obtii placere instant… Te simti singur? Cedezi la presiunea anturajului… Ai o stare de anxietate? Dai iama in frigider… Altii incep sa fumeze, sa se drogheze, sa aiba tot felul de comportamente neproductive cand simt un mic disconfort, o mica durere, o mica plictiseala. Timpul nostru este cel mai valoros […]

The post “Time Management” este de fapt “Pain Management” appeared first on Comunitatea Kidiboților.

Hai să lucrăm împreună!

Noi suntem Asociația StartEvo. Lideri în educația informală.

Unde ne găsești

București

(+40) 770.745.585

go@startevo.com

Follow Us